top of page

Dia de dol a Sant Feliu


El CLUB HANDBOL SANT LLORENÇ - SANT FELIU DE LLOBREGAT vol condemnar i rebutjar amb contundència el crim de violència masclista perpetrat aquest dijous a Sant Feliu de LLobregat, vol fer arribar així el seu sentit condol i mostra de solidaritat amb la seva família, amics i amigues. És terrible que malgrat els protocols existents i tota la feina que s’està fent en la lluita contra la violència masclista, aquesta xacra hagi colpit l’ànima de la nostra ciutat.

El Club s'afegeix als dos dies de dol oficial decretat per l'Ajuntament per aquest dijous 14 i divendres 15 d’abril.

Desde la nostra entitat esportiva seguim creient en l'educació dels infants i joves perquè facin seus els valors de la igualtat, la solidaritat, el respecte i el diàleg.

CH SANT LLORENÇ

bottom of page