top of page

BM La Roca i FC Barcelona campions de Catalunya juvenils


Notícia via www.fchandbol.cat

El passat cap de setmana, 2 i 3 d’abril, el Pavelló Andrey Xepkin de Sant Feliu de Llobregat va acollir la fase Final del Campionat de Catalunya Juvenil Femení i Masculí, organitzat pel Club Handbol Sant Llorenç-Sant Feliu de Llobregat, on el BM La Roca, en categoria femenina, i el FC Barcelona, en masculina, s’han proclamat campions.

A la jornada de dissabte, a la tarda, es van celebrar les quatre semifinals, primer les masculines i després les femenines. El primer partit va enfrontar al BM Granollers i l’AE Carles Vallbona, amb victòria pel BM Granollers per 40 a 23. A la segona semifinal, que enfrontava al FC Barcelona i l’UE Sarrià va finalitzar amb victòria blaugrana per 36 a 28. Tot seguit es van disputar les semifinals femenines on el BM La Roca va superar al BM Granollers per 38 a 30, a la primera, i el Sant Vicenç va fer el mateix amb el CH Sant Esteve Palautordera, per 34 a 11, a la segona.

Diumenge les grans finals.

La jornada de diumenge al matí va començar amb el partit pel 3r i 4t lloc del Campionat de Catalunya Juvenil Masculina, on l’UE Sarrià va superar a l’AE Carles Vallbona per 25 a 28.

Tot seguit es va disputar la final masculina on BM Granollers i el FC Barcelona van oferir un gran espectacle als espectadors que omplien el pavelló. En un partit molt igualat el conjunt blaugrana va marxar a la mitja part dominant en el marcador, per 13 a 15. A la represa, el marcador es va igualar i van haver-hi alternances a l’electrònic a favor d’uns i altres, però finalment, en un final ajustadíssim, la victòria va caure pel costat del FC Barcelona per 26 a 27.

A la tarda va ser el torn de la categoria femenina, primer va ser el torn del partit del 3r i 4t lloc, on el BM Granollers va superar, amb comoditat, al CH Sant Esteve Palautordera per 29 a 20.

A la gran final femenina, un altre cop amb el pavelló ple, l’Handbol Sant Vicenç i el BM La Roca van realitzar un gran partit, ple de bon joc i emoció fins el final. Després de que els dos equips manessin en el marcador, durant la primera part, es va arribar a la mitja part amb el resultat de 12 a 14 a favor de les roqueroles. A la represa, el conjunt del Baix Llobregat va donar-li la volta al marcador i va dominar gran part dels segon 30 minuts, sempre amb mínimes diferències. Però una sèrie d’imprecisions als darrers instants van permetre, a les vallesanes, empatar el partit i portar-lo a la pròrroga. En els 10 minuts extres, el BM La Roca va estar molt més encertat i va dominar el marcador i tot i que l’Handbol Sant Vicenç va tenir pilot per tornar a empatar i portar el partit als penals, una gran aturada de la portera vallesana va donar la victòria final al BM La Roca per 30 a 31.

En aquesta mateixa notícia adjuntem fotografies dels 8 equips que van disputar aquesta Fase Final del Campionat de Catalunya Juvenil Femení i Masculí.

Galeria d'imatges


bottom of page