top of page

El Santllo no falla


CHSLL 28 – 25 OAR GRÀCIA SABADELL (B)

La matinal de diumenge ens portava un duel que a l’anada va acabar en taules, un partit previsiblement fàcil pels nostres jugadors donada la classificació i el moment de joc dels dos equips. No ha hagut sorpreses i el Santllo ha dominat al simultani de principi a fi, tot que amb ensurt a la segona part per donar encara més emoció. El partit ha començat molt bé pels santfeliuencs que gràcies al encert dels pivots feia que poc a poc el marcador s’anés eixamplant fins al 13-7 a la fi de la primera part.

A la represa, els sabadellencs van sortir decidits a jugar-se els dos punts en joc i van cercar la porteria del Santllo, el encert visitant va coincidir amb una baixada de rendiment dels nostres jugadors que creien que el partit estava ja molt favorable als seus interessos, res més lluny de la realitat; un parcial de 2-8 ens complicava el resultat i els nervis van començar a jugar en contra dels nostres interessos. Un temps mort de l’Andrey va intentar calmar el joc, molt accelerat dels nostres jugadors i esperonar-los de cara a la recta final del partit. No ho va aconseguir i l’Oar continuava apropant-se perillosament sense que els porters i el nostre atac fossin capaços de canviar-ho. A la falta de 15’ per a la finalització, l’equip rival va capgirar el marcador dibuixant un 18-19 molt perillós donada la dinàmica dels dos equips. Va ser en aquell moment quan els nostres jugadors es van adonar de que estava en perill la victòria i van reaccionar amb un parcial de 9-1 que tornava a posar les cosses al seu lloc amb un resultat de 27-20 al marcador faltant 5’ per l’acabament. L’actuació estel·lar del nostre jugador Jaume Calvo, que amb sis gols en aquesta segona part es va posar l’equip a l’esquena, va fer tornar la calma a l’equip i la lògica al resultat. L’Oar sempre va donar la cara i no va baixar mai els braços fins al final, recuperant-se del parcial demolidor que va encaixar i arribant al resultat dels 28-25 finals.

L’equip, a més de trobar-se amb la victòria va complir també amb el seu compromís fet a la crida pre-partit, i els jugadors van entregar a l’aficionat la bufanda del Santllo.

La setmana vinent l’equip te uns dels reptes més importants de la temporada, el partit contra la Coope té un doble valor: per una part intentar guanyar a uns del equips més en forma de la temporada, líder de la categoria juntament amb el Terrassa; per un altre, demostrar que la derrota que va patir l’equip al partit d’anada 25-30, va ser fruit d’un mal moment. Creiem fermament en les possibilitats d’aquest equip i pensem que és capaç de guanyar a qualsevol dels equips de la categoria, pel que estem segurs que el cap de setmana vinent veurem un gran partit de gran intensitat que esperem es decanti del costat del nostre equip.

1, 2, 3, Sant Llorenç !!!

bottom of page