top of page

El Santllo supera al GEIEG


CHSLL 35 – 23 GEiEG

Després de l’ensopegada de la setmana passada, el Santllo va aconseguir reprendre el camí de la victòria en front d’un històric de l’handbol català que aquesta temporada està tenint més dificultats de les previstes en una categoria per la que, a priori, era un ferm candidat a l’ascens però que a aquestes alçades esta a la zona mitja de la taula.

Aquesta setmana l’equip ha recuperat algun lesionat però encara manté un número important de baixes per diferents motius que fan que l’aportació dels jugadors del segon equip hagi sigut decisiva pel còmode triomf d’aquest partit.

El partit ha tingut dues parts molt diferenciades, una primera amb un equilibri de forces que s’ha mantingut fins a la mitja part amb petites alternances al marcador, arribant a un marcador de 16-14, ajudat per una gran actuació del nostre extrem Manel Carrión que ha mantingut l’equip sempre dins d’aquest equilibri. A la segona, el nostre equip ha sigut superior en tots els aspectes, ha tornat la intensitat defensiva i l’aportació dels reforços ha sigut decisiva donant frescor al joc de l’equip i permetent-li disposar de més varietat al seu joc d’atac. La gran actuació del nostre porter Andrés García ha ajudat també a que el resultat tingui la comoditat que el resultat demostra.

Aquesta setmana s’ha acabat un cicle; la setmana vinent comencem la segona volta amb una situació que hauríem signat a principi de temporada. El Santllo es manté dins dels equips amb possibilitats d’ascens tot i que la igualtat en aquest grup pot fer que un parell de mals resultats t’allunyin d’aquest grup capdavanter i t’aboquin a una situació delicada lluitant per no caure als llocs de descens.

El proper partit, rebrem al Cardedeu, que a la primera volta el vam guanyar al límit de temps, amb el cronòmetre ja aturat. No serà tasca fàcil ja que, tot i la diferència a la classificació, tenen un equip molt jove i ràpid que lluiten totes les pilotes i, sobre tot, necessiten els punts per sortir de la cua de la classificació, esperem que els nostres jugadors siguin conscients de la dificultat del partit i surtin a guanyar-lo des del primer minut.

1, 2, 3, Sant Llorenç !!!

Comments


bottom of page