El Santllo topa amb la Roca

BM LA ROCA (B) 26 – 18 CHSLL

El nostre equip no va fer un bon partit en front d’un equip que a casa guanya molt al poder comptar amb tots els jugadors de l’equip incloent els que juguen amb assiduïtat amb el primer equip (Divisió d’Honor Plata). El Santllo va anar al seu desplaçament essent conscient de les seves limitacions donat les baixes que tenia per aquesta jornada. L’exclusió amb vermella del nostre jugador Xavi Andreu al minut 10, molt discutible, i la lesió d’en Marc Raventós al minut 11 van fer que l’equip jugués al llarg de ¾ parts del partit molt condicionat per aquesta situació i va tenir que dosificar l’esforç, ja que es va quedar sense canvis de jugadors de camp i amb moltes dificultats per poder desplegar el seu joc de molta intensitat en defensa. Amb aquesta situació, el nostre equip encara va aguantar tota la primera part mantenint una sòlida defensa que obligava a l’equip rival a cercar diferents alternatives al seu joc per aprofitar i ampliar la diferència al marcador. El resultat a la fi de la primera part de 13 – 9 reflectia el joc dels dos equip però deixava un bri d’esperança per la represa.

Però no va haver-hi miracle, una molt bona actuació del porter rival i el cansament dels nostres jugadors van fer que l’avantatge s’anés ampliant mica en mica fins el resultat final de 26 – 18. Ara toca reflexió i pensar ja en el següent partit contra el GEiEG, un equip que a priori comptava en totes les travesses per l’ascens donada la seva experiència a la categoria però que no l’han acompanyat els resultats, tot i que compta amb molt bons jugadors i és un rival molt perillós amb els que els nostres jugadors tenen que estar molt motivats i segurs de les seves possibilitats.