Sant Feliu Ciutat Handbolicat 2016


El proper dijous, 11 de febrer, es durà a terme la signatura del conveni de Sant Feliu de Llobregat Ciutat HandboliCat 2016. L’acte, que es durà a terme a la sala de plens de l’ajuntament santfeliuenc, començarà a les 19 hores amb la presencia del Sr. Jordi San José Buenaventura, Alcalde de Sant Feliu de Llobregat, el Sr. Tomàs Moral Garcia, President de la federació Catalana d’Handbol, i del Sr. Gabriel Hernández Doña, President del Club Handbol Sant Llorenç.

El nomenament de Sant Feliu de Llobregat Ciutat HandboliCat 2016 comportarà, per a la ciutat i pel Club Handbol Sant Llorenç, la celebració d’un seguit d’activitats de promoció i de grans esdeveniments com la Diada de l’Handbol Femení, la Supercopa de Catalunya o la Trobada HandboliCat d’inici de temporada, entre d’altres, que faran de Sant Feliu de Llobregat l’epicentre de l’handbol català durant aquest any.

A més, l’Handbol Sant Llorenç celebra, durant aquest 2016, els 40 anys d’història del club i aquest nomenament de Ciutat HandboliCat es sumarà als molts actes de celebració que l’entitat ja tenia previstos i que de ben segur arrodoniran un gran any per recordar.

#actualitat #temporada201516

  • Icono social Instagram
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page

CHSL | club handbol sant llorenç

Sant Feliu de Llobregat

horitzontal.png

PATROCINADORS

LINKS D'INTERÈS

ARXIU

PAVELLÓ MUNICIPAL D'ESPORTS ANDREY XEPKIN

CARRER MATARÓ S/N, SANT FELIU DE LLOBREGAT, 08980

creada per JAIMEPG PHOTOGRAPHY  |  www.jaimepg.cat