Una derrota amb esperança

CHSLL 21 – 23 HANDBOL TERRASSA

Després de la tornada de les festes Nadalenques, tocava repte a l’Andrey Xepkin, ens esperava un dels partits més complicats de la temporada: el primer dels dos enfrontaments a lliga regular amb el Terrassa, un líder fort i consolidat que només ha deixat escapar dos punts en tot el que portem de temporada i s’ha guanyat el dret de ser un ferm candidat a l’ascens aquesta temporada. El nostre equip tenia baixes sensibles aquesta jornada, però els que han jugat, han demostrat que en aquest equip tots els jugadors són igual de importants i tenen nivell i capacitat d’assolir qualsevol repte.

El partit va començar molt equilibrat, amb el Terrassa sempre per davant del marcador amb un joc molt ben trenat cercant sempre el punt feble del nostre equip i amb uns extrems que van fer un gran paper. Els últims cinc minuts d’aquesta primera part se’ls va fer eterns al nostre equip, que va patir una baixada en el rendiment i va deixar marxar al rival fins a una diferència de cinc gols que, gràcies a un penal transformat van ser només quatre arribant així a la mitja part amb el resultat de 10-14.

La segona part va començar igual que va acabar la primera, el Terrassa mantenia la distància d’entre 4-5 gols en contra del nostre equip, però això va anar canviant a mesura que passaven els minuts, l’equip rival no podia eixamplar la diferència i el nostre equip amb una gran defensa i un gran joc col·lectiu davant, que finalitzava un gran Enric Ballús perforant fins a quatre vegades la porteria rival en els minuts que més es necessitava aquesta reacció.

Finalment, la gran segona meitat del nostre equip no va ser suficient per doblegar a un Terrassa molt sòlid i amb grans individualitats, que va ser superior al llarg d’una franja de partit però que el nostre equip va tutejar al llarg de tot el partit e inclús va tenir possibilitats de empatar el partit ja que a 20’ del final el Santllo va fallar un penal que l’hagués posat només a un gol de diferència amb els conseqüents nervis de l’equip rival.

La tarda va portar també un fet desagradable, la lesió de genoll del nostre extrem Alexis, que esperem que es recuperi ben aviat i torni a ajudar l’equip per mantenir la gran temporada que està fent en aquesta categoria nova per nosaltres.

La propera jornada rebem a un altre ferm candidat a l’ascens, el Parets, que no ho tindrà fàcil vista la serietat i la motivació amb la que els nostres jugadors disputen els partits i que de ben segur, si segueixen així estaran lluitant per posicions capdavanteres en aquesta complicada categoria donada la gran qualitat dels equips participants i l’equilibri existent.