Primer equip | El Santllo tanca l'any amb derrota

HANDBOL LA GARRIGA 35 – 27 CHSLL

El Santllo no va poder sumar dos punts més abans de la fi de l'any i se'n van a menjar torrons

amb un sabor agredolç, una categoria molt igualada fa que tot i l’excel·lent inici de temporada,

qualsevol ensopegada significa baixar ràpidament varis esglaons a la classificació. El calendari

que te l’equip a l’inici de l’any vinent tampoc anima a pensar en uns partits confortables.

L’equip de La Garriga, amb un grup sòlid i jove va poder amb els nostres, ja ben iniciada la

segona part, després de una primera meitat molt competida i amb alternances al simultani fins

a arribar a la fi amb un parcial de 15-13 i amb moltes esperances de que els nostres poguessin

donar la sorpresa.

La segona part no va ser tan equilibrada, l’equip rival no es va posar nerviós i va sortir a sumar

la seva 4ª victòria consecutiva, poc a poc, atac a atac, la diferència s’anava eixamplant sense

que els nostre tècnic i jugadors trobessin el sistema per canviar el signe del partit. Aquest

efecte, juntament amb el nostre poc encert ofensiu i amb les diferències en l’aplicació del

criteri arbitral que va perjudicar al nostre equip amb múltiples exclusions en moments decisius

i, fins i tot, l’exclusió per vermella directa de l’Andrey per protestar i la del nostre lateral

Andrés Fernández ja a les acaballes del partit. Tampoc va ser la nit dels nostres porters, que en

altres ocasions tants bons moments ens han ofert. Tot i això el càstig rebut és massa dur per

els mèrits fets pels dos equips sobre el terreny de joc ja que les diferències es van mantenir

entre 3 i 4 gols al llarg del 80% del temps. Malgrat tot, i amb el resultat final de 35-27, aquest

és un partit per oblidar i que obliga al grup a seguir treballant pensant ja en el molts partits

que resten encara per davant.

La propera cita l’any vinent serà contra el líder, el Terrassa, al pavelló Andrey Xepkin de la

nostra ciutat. Un partit difícil ja que només a deixat anar 2 punts en onze partits disputats fins

ara, però amb aquest jugadors tot és possible, la seva motivació i qualitat fa possible donar la