Primer equip | Una victòria que refoça l'equip

CH SANT LLORENÇ 27 – 21 SABADELL HANDBOL

El Santllo va ser capaç dissabte de donar un pas important per reforçar la seva privilegiada

posició als llocs capdavanters de la taula classificatòria igualat a punts amb uns altres dos

equips ja consolidats en aquesta categoria: el Parets i el Garbi de Palafrugell, i únicament per

darrera del Handbol Terrassa, un equip intractable pel moment que compta els vuit partits

disputats com a victòries. El nostre equip va ser capaç de guanyar amb autoritat en front d’un

equip molt experimentat que, només ben entrada la segona part el va aconseguir distanciar-lo

al marcador. Tal i com ja ens te acostumats el nostre equip, una molt bona defensa unida a un

atac que es va mostrar molt efectiu i a la recuperació de algun jugador lesionat, va fer que ja a

la finalització de la primera part, el simultani mostrés una tímida avantatge de 14-12.

A la represa, una gran actuació del nostre porter Tomàs Álvarez, que va tenir que jugar

pràcticament tot el partit donada l’exclusió a la primera part de l’altre porter, l’Asier, exclòs

per interrompre un contraatac dels rivals, va enfonsar al Sabadell i va fer que poc a poc la

distancia s’anés fent més gran i que l’equip no patís en els darrers minuts fins a arribar al 27-21

final.

No n’hi han partits fàcils en aquesta categoria, i la setmana vinent tenim un altre prova davant

el nostre veí Molins de Rei, diumenge a les 13h, en front d’un equip que tot hi que hi es al mig

de la taula, de ben segur que serà un rival molt complicat per aconseguir algun punt, però que

amb la qualitat i motivació dels nostres jugadors tenim que creure en les seves possibilitats i

en que lluitaran fins al darrer minut cercant el triomf.