top of page

Nou servei Tam Tam kids


Apreciat pare, mare o tutor, des del Club d’handbol Sant Llorenç intentem contínuament millorar els serveis que oferim tant a vosaltres com alsvostres fills/es. Una d’aquestes millores que voldríem implementar està relacionada directament amb l’autonomia i seguretat de tots aquells jugadors/es que es desplacin o puguin desplaçar-se diàriament al pavelló pels entrenaments o partits. La idea és que els pares, mares i/o tutors sàpiguen puntualment l’hora en que els vostres fills/es entren i surten de la instal·lació esportiva, mitjançant una targeta contact-less que us enviarà un missatge als mòbils que ens indiqueu. Per aconseguir això estem col·laborant amb l’empresa que comercialitza l’aplicació Tam Tam Kids i que a continuació us tractem d’explicar de forma breu, el seu funcionament: De manera totalment voluntària, donarem una targeta NFC (targeta amb tecnologia sense contacte) als vostres fills o filles. Aquesta targeta és l’eina que farem servir per passar llista de manera automatitzada i segura. El teu fill/a l’acostarà a un lector de targetes a l’entrar i al sortir del pavelló, un cop finalitzada l’activitat. Els pares que ho desitgeu podreu descarregar-vos l’app de TamTam Kids tant a l’Apple Store per a mòbils iPhone o bé al Google Play per a mòbils Android. En aquesta aplicació podreu configurar com voleu que us avisin de les entrades i sortides dels vostres fills al Pavelló. El procediment és molt senzill: només hauràs de facilitar-nos el teu e-mail i nosaltres t’enviarem l’usuari i la contrasenya per entrar correctament a l’app i que només tu i les persones que ho desitgis puguin ser notificades i veure el registre d’entrades i sortides del teu fill al pavelló. També et donarem la targeta contact-less que durà el teu fill o filla. Aquesta targeta és única: no n’hi ha dues d’iguals. El servei no implicarà actualment un cost addicional. Amb tot i això, i abans d’aquesta implementació volem testar el vostre interès pel servei, pel que us demanem que respongueu a info@handbolsantllorenc.com i ens indiqueu els noms dels jugadors interessats o bé dir que no ho esteu, per tal de poder valorar l’acceptació o no i poder seguir treballant en aquesta línia. A l’espera dels vostres comentaris, rebeu una cordial salutació. Junta Directiva CLUB D’HANDBOL SANT LLORENÇ

bottom of page