top of page

EL DERBI DEL BAIX LLOBREGAT SE L’EMPORTA LA COPE


Sènior A 25-30 H Cooperativa de Sant Boi

El Santllo va fer una de les pitjors primeres parts que recordem i va acabar ràpidament amb les esperances de guanyar un partit que, a priori es veia com molt igualat. Dos equips recent ascendits separats només per un punt a la classificació i que lluiten per consolidar-se a la categoria. Amb aquest precedents, un inici de partit de 1-9 al minut 16 va tirar per terra totes les esperances dels jugadors de l’Andrey Xepkin per disputar fins el final el partit. El punt fort del nostre equip, la defensa, no va ser aquesta vegada tal i es va ser superada una i altre vegada pel joc dels laterals i per una gran efectivitat des dels extrems a la que va ajudar el poc encert dels porters locals. L’atac, amb un joc sense continuïtat, volen resoldre de forma individual, va topar amb l’excel·lent actuació del porter visitant que va fer inútil qualsevol mena de reacció per part del nostre equip. A la fi de la primera part, el resultat ho deia tot, 8-17.

Esperàvem una reacció del Santllo a la segona part que no es va donar en els 15 primers minuts, amb diferències que en alguns casos van ser de fins a 11 gols. Ni els diferents canvis en defensa, ni l’efectivitat a l’atac aconseguien aturar els defensors rivals ni millorar els percentatges anotadors. La recuperació va arribar tard, i va ser més fruit de la

contemporització que va fer l’equip rival veient cada cop més a prop el final de partit amb una còmoda avantatge. Tot i la diferència de gols, no van desanimar-se els nostres jugadors i van lluitar fins al final posant en evidència la gran forma física a la que han arribat i les ganes de triomfs que tenen. El resultat final de 25-30 fa justícia als mèrits dels dos equips però també evidencia que tot i que el dolent inici va condicionar massa aviat el resultat, són dos equips

que poden lluitar de tu a tu amb els més veterans de la categoria i, perquè no, aspirar a reptes més importants aquesta mateixa temporada.

Un partit a oblidar ràpid pel Santllo, però això no vol dir que tinguem que desconfiar d’un equip, d’uns jugadors i d’un entrenador que estan donant i donaran moltes alegries a l’afició i al Club. Un equip jove, amb molt recorregut per endavant i que te un gran futur donada la gran qualitat dels jugadors que venen amb força des de les categories inferiors.

El dissabte vinent a Cornella a les 20,30h, tindrem ocasió de veure si l’equip s’ha recuperat d’aquest resultat, en front tindrem un equip que aquesta temporada a arribat de Lliga Catalana, i tot i que els resultats no l’han acompanyat fins ara, és un equip fort i que posarà molt cars els punts en joc. Amb tot i això, confiem en el nostre equip i en el seu potencial, i estem segurs que lluitaran per portar-se els punts cap a Sant Feliu.

1, 2, 3, Sant Llorenç !!!

bottom of page