OAR Gràcia 21-21Sènior A

ABONAT A L’EMPAT

Un altre empat en un partit que a falta de 2’ per la finalització el Santllo anava guanyant de 2 gols en el camp del difícil OAR evidencia que als jugadors de l’Andrey lluiten sempre fins al final però els hi costa gestionar la pressió en finals de partits molt igualats.

Amb tot i això i després de dues victòries i 3 empats, l’equip resta imbatut i en una posició envejable per un recent ascendit a una categoria on la igualtat i l’experiència dels equips fa encara més complicats els partits.

Com ja ens te acostumats el nostre equip va demostrar una intensitat defensiva “marca de la casa” amb defenses 5-1 ó 3-2, que no deixava comoditat de passada o llançament a l’equip contrari i que ens ha portat a ser l’equip amb menys gols encaixats de la categoria a hores d’ara. Això es va traduir amb un marcador molt ajustat la primera part (10-10), amb atacs llargs i un joc amb els pivots que, tot i que acabaven en penal, els llançadors no van estar molt

encertats ja que els quatre llançats a la primera part van ser fallats, això va ser compensat amb un combatiu Andrés (nou reforç de l’equip), que, agafant la responsabilitat i amb uns llançaments poderosos des de 9 metres va ajudar a mantenir la igualtat en aquesta meitat.

La segona part va ser igual de igualada, amb diferències de fins a dos gols amunt o avall i amb alguna alternança al marcador. El nostre equip va tenir més encert de cara a porteria en els llançaments des de set metres i va aconseguir un nivell de joc del conjunt que el va fer posar-se a dos minuts del final amb una avantatja de dos gols. La possessió de pilota i el temps mort demanat per l’Andrey no va donar els seus fruits, ja que dues pèrdues de pilota en jugades

assajades ens van condemnar a un altre empat, que tot i essent just per lo vist sobre el terreny de joc, sembla poc premi per l’esforç fet pels nostres jugadors al llarg de tot el partit.

Diumenge vinent a les 19h al Poliesportiu Andrey Xepkin de Les Grases, un altre prova de foc amb un altre recent ascendit, la Cope. Un equip en forma separat només per un punt a la classificació en un partit en el que podrem veure les possibilitats reials del nostre equip i que requerirà el suport d’una afició que de segur estarà amb l’equip en un moment important de la temporada.