top of page

CARDEDEU 24 – 25 CH SANT LLORENÇ


PRIMER PAS D’UNA LLARGA TEMPORADA

El primer partit de la temporada va ser amb un vell conegut de la temporada passada, un equip que va aconseguir amb molta anticipació i solvència l’ascens. Amb tot i això, aquest partit era una incògnita ja que no disposàvem de referents ja que és tracta d’un equip amb altes i baixes significatives.

Els dos equips van sortir amb moltes precaucions defensives, tractant de conèixer l’adversari, cercant els punts febles de l’adversari per atacar després utilitzant-los, i la prova d’això: el resultat a la finalització de la primera part amb màxima igualtat al camp i al marcador, 8-8, amb diferències mínimes i amb una alta intensitat defensiva per part dels dos equips.

La segona part es va iniciar de la mateixa manera però ràpidament les jugades van ser més curtes i directes, el Cardedeu, obrint el joc als extrems perforava contínuament la porteria del Santllo recolzat també amb un gran tir exterior a mitja alçada del seu central nº 6; tot això va fer que la renda s’ampliés a quatre gols a mitjans de la segona part. L’Andrey va aturar el partit amb un temps mort per recomposar l’equip que va donar profit ja que a partir d’aquí el nostre equip va anant recuperant terreny fins a posar-se per davant del marcador a falta de dos minuts per la finalització. Els del Vallés van errar la seva oportunitat davant d’un dels fitxatges d’aquesta temporada: l’Asier que, juntament amb l’altre porter, el Tomàs, van donar consistència darrera aturant en els moments més decisius del partit i fent tots dos un gran partit. La possessió tornava doncs al Santllo, amb l’oportunitat de rematar el resultat però no

va ser així, vam fallar l’atac i el Cardedeu no va fallar, empatant el partit a falta de ½ minut, una falta al mig del camp a falta de 10’ va fer que el baló quedés posicionat en la línia de 9 metres, a l’angle d’àrea amb un cop franc a favor del nostre equip amb els temps esgotat ja xiulat pels àrbitres. Un tir impossible que feia que tot el públic i jugadors donés per bo l’empat. Però els partits, de vagades s’acaben inclús després del xiulet final; un gol impossible que va fer el

nostre lateral Marc Raventós (13 gols al partit), basculant i enganyant a la defensa va fer possible la primera victòria d’aquesta nova temporada i també d’aquesta nova categoria en la que s’estrebava l’equip. Tres noves cares al nostre equip aquesta temporada que han reforçat la porteria, la defensa i l’atac i que encara es tenen que acoblar, tenen que servir per aconseguir l’objectiu d’aquesta temporada que és la de consolidar-se i conèixer una categoria nova per l’equip i pel Club, molt competitiva i exigent en la que tindrem que comptar els partits com finals.

El proper partit, en front de l’equip amb el que vam aconseguir l’ascens la temporada passada:

l’Handbol Sant Quirze, farà molt especial aquest enfrontament que s’avança al proper dimecres 7, en horari de 21,45h al nostre pavelló. Esperem que hi hagi una bona assistència recolzant l’equip en aquest complicat partit.

1, 2, 3, Sant Llorenç !!!

bottom of page