Cadet A 38-23 H Castelldefels


El partit ha començat amb els jugadors del Sant Llorenç molt concentrats, efectius en atac i sòlids en defensa. Això els ha permès posar un avantatge en el marcador de 7-0 als primers 10 minuts. El Castelldefels ha reaccionat tímidament però no ha aconseguit remuntar en cap moment de la primera part aquest avantatge inicial. El parcial de la primera part clarament favorable als de Sant Feliu: 20-10.

La segona part ha seguit la mateixa dinàmica de la primera: un Sant Llorenç molt sòlid en defensa i efectiu en atac. Això ha impedit qualsevol reacció per part del Castelldefels. El parcial de la segona part també ha estat favorable al Sant Llorenç tot i que no de forma tant aclaparadora: 18-13.

#cadeta #actualitat #temporada201415

  • Icono social Instagram
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page

CHSL | club handbol sant llorenç

Sant Feliu de Llobregat

horitzontal.png

PATROCINADORS

LINKS D'INTERÈS

ARXIU

PAVELLÓ MUNICIPAL D'ESPORTS ANDREY XEPKIN

CARRER MATARÓ S/N, SANT FELIU DE LLOBREGAT, 08980

creada per JAIMEPG PHOTOGRAPHY  |  www.jaimepg.cat