top of page

Infantil A 15-24 H Bordils


Després de la primera victòria contra el Maristes de Rubí, ens visitava a la nostra pista el bon equip del H Bordils. El partit d’anada es va saldar amb una victòria per 30 – 24 per als gironins, però que va deixar molt bon gust de boca al nostre conjunt.

Aquesta vegada, però, el Bordils va sortir molt més decidit a pista, i al minut 6 ja manava clarament amb un 0 – 4 al marcador. Ofensivament el nostre conjunt estava desaparegut i facilitava molt la feina a la defensa visitant, que no desaprofitava l’oportunitat per obrir escletxa en el marcador. Després d’un temps mort va semblar que els santfeliuencs reaccionaven i es començava a treballar col·lectivament en atac, i especialment en defensa. Malgrat es van començar a elaborar millors accions en atac, l’efectivitat en el llançament era molt pobre (tant per falta d’encert dels nostres llançadors com pel bon treball dels seus porters) i això impedia qualsevol oportunitat de retallar diferències en l’electrònic. Defensivament sí que es va fer un molt bon treball durant la resta de la primera part, que obligava al Bordils a realitzar llargs i costosos atacs abans de finalitzar, normalment, en posicions forçades en les quals topaven amb una bona actuació també a la porteria. D’aquesta manera, durant tota la primera part van manar clarament les defenses, arribant al curt marcador de 6 – 12 al descans.

A la represa, el nostre conjunt va reaccionar: el ritme defensiu seguia sent el mateix del final del primer període i en atac s’elaboraven bones accions col·lectives que, aquesta vegada sí, es finalitzaven amb encert per part dels nostres jugadors. Cada vegada sortien millor les coses i els nostres jugadors veien que la remuntada era possible, de tal manera que l’entrenador visitant va haver de demanar temps mort amb un 10 – 14 que ficava al Sant Llorenç dins del partit. Desgraciadament, a partir d’aquell temps mort el nostre conjunt es va tornar a apagar: una defensa que perdia compacitat, col·laboració i ajudes facilitava l’atac visitant; un atac massa precipitat i, una altra vegada, amb un percentatge d’encert en el llançament molt escàs van tornar a donar el control del partit al Bordils, que va aconseguir la màxima diferència en el marcador amb un 10 – 20 que obligava al nostre conjunt a demanar un desesperat temps mort. A partir de llavors, 5 minuts finals de partit on es va recuperar un punt de coratge i lluita que van permetre realitzar les primeres transicions al contraatac en tot el partit i acabar amb un 15 – 24 al marcador.

Derrota justa per un partit molt pobre en atac. Malgrat generalment el treball defensiu va ser bo, l’equip marxa amb la sensació d’haver generat poc joc de combinació en atac i haver perdonat massa de cara a porteria, els dos factors que ens van impedir tenir opcions a victòria.

El proper cap de setmana l’Infantil Masculí “A” descansa, i el següent visitarà la pista del líder, l’AEH Les Franqueses, en la que serà l’última jornada d’aquesta Segona Fase de Primera Catalana. L’equip ha de treballar de valent aquestes dues setmana per a tornar al millor joc en equip que ha mostrat darrerament, i així acabar amb bones sensacions aquesta fase més enllà del resultat.

bottom of page