top of page

BM La Roca B 32-39 Cadet A


La primera part ha estat molt igualada, amb intercanvi de gols a les dues porteries i sense cap dominador clar. No hi ha hagut diferències clares en el marcador en cap moment, 3 gols per La Roca cap al minut 20 ha estat la màxima diferència en tota la part. Els atacs han dominat sobre les defenses que s’han mostrat molt poc efectives, el parcial així ho mostra: 21-20.

La segona part ha començat com la primera, amb igualtat i força gols a les dues porteries. La situació ha canviat cap al minut 15 quan el Sant Llorenç ha millorat la seva efectivitat en defensa. Això ha permès incrementar de forma gradual la diferència en el marcador fins a marcar els 7 gols a 5 minuts del final. A partir d’aquest moment els de Sant Feliu han mantingut el control del partit amb atacs llargs i efectius fins al final de la part. El parcial de la part clarament favorable al Sant Llorenç: 11-19.

bottom of page