Infantil A 31-26 Maristes de Rubí

Primera victòria de l’Infantil “A” del club en aquesta 2a Fase de Primera Catalana! Malgrat el bon joc exhibit les últimes setmanes, la victòria se’ns resistia i calia una pesseta més per a obtindré el premi. Malgrat no va ser un dels millors partits de l’equip, es va lluitar i es va saber patir per emportar-se els primers 2 punts.

Ens visitava el Maristes de Rubí, equip que ens havia guanyat per tant sols 1 gol en el partit d’anada. L’inici del partit va ser fred i bastant caòtic, també propiciat pel joc amb continus canvis de posició del rival. Els nostres jugadors no es mostraven tant intensos, dinàmics i sobretot tant concentrats en el joc col·lectiu com en els darrers encontres, cosa que va propiciar que el Rubí portes la iniciativa inicial fins al 4 – 7 en el minut 15 que feia demanar un temps mort al nostre conjunt. A partir de llavors, malgrat no es va millorar el joc col·lectiu, l’eficàcia a porteria va augmentar i d’aquesta manera es va poder igualar el xoc a 12 gol al descans.

Aquesta vegada la sortida del segon període va deixar clar que el nostre equip estava convençut d’endur-se el partit. El grau d’intensitat va pujar considerablement respecte de la primera part, i en atac es van saber buscar accions senzilles per a resoldre amb gran efectivitat davant la defensa rival. D’aquesta manera, els santfeliuencs aconseguien rentes de 2 i 3 gols a favor que els permetien portar la iniciativa del partit. Defensivament, però, seguíem tenint molts problemes per a aturar el gran partit que va fer el seu pivot, que amb els seus bons moviments aconseguia generar dubtes defensius i esdevenia un mal de cap per al nostre conjunt. Malgrat això, el grau d’entrega era màxim en aquest segon temps per part dels jugadors i moltes d’aquestes accions s’aconseguien resoldre per lluita i sacrifici. Els nostres infantils van saber portar bastant bé el ritme del partit amb el marcador a favor i no van permetre que el rival tornés a tindre la iniciativa. De fet, a mesura que passaven els minuts, la millor condició física dels nostres jugadors i l’elevat ritme del segon temps feien que cada vegada més el Sant Llorenç dominés el partit i passés per sobre d’un rival que, desgastat, va abaixar els braços en els darrers instants. El nostre equip no va deixar de treballar fins al xiulet de l’àrbitre, quan el marcador reflectia un clar 31 – 26 que dona dos punts al Sant Llorenç i el gol averatge particular guanyat amb els de Rubí, amb la qual cosa els avancem en la classificació.

Com s’ha comentat no ha estat el partit més brillant, però s’ha sabut lluitar i patir per aconseguir aquesta primera victòria que esperem serveixi de motivació per a seguir treballant de la mateixa forma fins a final de temporada. Felicitats a tota la plantilla!

Aquest dissabte 2 de maig a les 17.30h, el nostre Infantil “A” rep la visita del H Bordils “A”, un autèntic equipàs, però amb el qual es va realitzar un molt bon partit a l’anada, on es va perdre per 30 – 24.