Cadet A 24-25 H Poble nou


Inici igualat del partit, amb poca efectivitat ofensiva per cap dels dos equips. En els darrers 5 minuts de la part els de Sant Llorenç han millorat la seva efectivitat en atac i han aconseguit tancar la part 3 gols amunt: 13-10.

La segona part ha començat com la primera, amb poca efectivitat en atac de cap dels dos equips. Els de Poblenou han estat més encertats i han anat retallant la diferència en el marcador de forma gradual fins a igualar-lo en el minut 20. A partir d’aquest moment s’ha mantingut la igualtat durant uns minuts però finalment el Poblenou ha aconseguit fer caure el partit cap a la seva banda. El parcial de la part ha estat pel Poblenou: 11-15.

#actualitat #temporada201415 #cadeta

  • Icono social Instagram
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page

CHSL | club handbol sant llorenç

Sant Feliu de Llobregat

horitzontal.png

PATROCINADORS

LINKS D'INTERÈS

ARXIU

PAVELLÓ MUNICIPAL D'ESPORTS ANDREY XEPKIN

CARRER MATARÓ S/N, SANT FELIU DE LLOBREGAT, 08980

creada per JAIMEPG PHOTOGRAPHY  |  www.jaimepg.cat