top of page

Salle Bonanova 26-23 Infantil A


Gran partit el que ha realitzat aquest dissabte al matí el nostre infantil “A” al camp d’un dels equips capdavanters del grup, la Salle Bonanova “A”, jugant de tu a tu i arribant amb opcions de guanyar el partit fins als minuts finals.

Des de l’inici del partit es va poder veure una gran igualtat i la idea que proposaven els dos conjunts. La Salle en atac es basava sobretot en grans accions individuals del seu extrem dret, que amb la seva alta efectivitat aconseguia superar el bon treball col·lectiu que s’estava realitzant defensivament; mentre que la tancada defensa 5:1 dels barcelonins obligava als nostres nois a moure la pilota amb criteri per tal d’aconseguir accions de llançament. Un molt bon joc de combinació permetia trobar ocasions de gol i mantenir el ritme del partit. Malgrat això, la Salle va sortir amb un punt més d’encert i va aconseguir la màxima diferència del partit (9 – 6), però a partir d’allà la nostre defensa va saber com aturar les perilloses accions individuals, va començar a recuperar pilotes i l’equip va poder començar a córrer al contraatac i realitzar un joc més ràpid que castigava al rival, recuperant així la igualtat en el marcador. D’aquesta forma s’arribava al descans amb un igualadíssim 12 – 11.

A la represa l’equip tenia un important objectiu: realitzar una gran sortida que el permetés seguir dins del partit, ja que en els partits anteriors aquest primers minuts ens han castigat en excés. L’equip va respondre; amb una gran actitud i un canvi defensiu fent que la Salle tingués molts problemes per aconseguir anotar i el Sant Llorenç aconseguís empatar ràpidament el partit. Tal i com anaven passant els minuts, els santfeliuencs cada vegada dominaven més el joc i el partit, malgrat aquest bon joc no s’arribava a traduir en avantatges en el marcador. La igualtat va ser manifesta fins al 21 – 21 a falta de 5 – 10 minuts, en aquell moment el nostre equip va avançar les línies defensives i el ritme del partit va canviar. Desgraciadament en els darrers minuts l’equip local va estar més encertat en els petits detalls que acabaven decidint un partit tant igualat i enduent-se els dos punts.

Novament, un altre gran partit del nostre Infantil “A” però que desgraciadament no té una recompensa/premi per als jugadors en forma de resultats. Ànims a tota la plantilla per seguir treballant així, de ben segur que jugant d’aquesta manera arribaran els resultats!

El proper dimecres 29 a les 18:45h juguem el partit aplaçat contra el Maristes de Rubí a casa. Allà el partit es va saldar amb una derrota de tant sols 1 gol. De ben segur que tornarà a ser un partit igualat i una bona oportunitat de seguir amb la bona línia de joc.

bottom of page