top of page

El CHSL es clasifica per al play off de primera


CH SANT LLORENÇ 27 - 18 HANDBOL BANYOLES “B”

ARA SÍ !!!

A la segona va ser la bona. No li va caldre al Santllo esperar fins a l’última jornada per aconseguir ficar-se a les fases per l’ascens; ahir amb un més que incòmode rival va aconseguir els dos punts que li donaven l’accés a jugar-se una plaça d’ascens a primera.

L’equip va sortir molt motivat i sabent el que es jugava. Només una victòria servia per garantir una de les places que tant d’esforç ha costat al llarg de tota la temporada, i van anar a per ella, amb el recolzament de l’afició, que va acudir al Pavelló Andrey Xepkin a animar l’equip, el transcurs del partit va ser més plàcid de l’esperat, amb l’atac va estar ben portat pels nostres centrals que van distribuir el joc escollint les accions amb superioritat i obrint el joc cap els extrems per que finalitzin la jugada en gol. Els pivots van ser capaços de guanyar les posicions als defensors rivals i, poc a poc, el marcador anava ampliant-se a favor del nostre equip fins a arribar al 15-8, resultat final de la primera part.

La segona meitat va seguir la mateixa tònica, sense veure mai compromès el resultat tot i el enuig de l’entrenador rival que va perdre els nervis al veure com l’arbitratge no es va decantar per cap dels dos equips tot i les seves protestes i que van donar lloc a la seva exclusió per 2’ i a expulsió definitiva d’un dels seus jugadors a les acaballes del partit.

Ara resta el més difícil: aconseguir el tant desitjat i merescut ascens fruit del bon treball realitzat per tots aquets joves jugadors en una temporada en que se’ls ha demanat més del que es pot demanar a un equip jove acabat d’ascendir, però que, amb la seva joventut i qualitat estem segurs que en aquesta o un altre temporada ens donaran.

La setmana vinent resta un partit molt difícil, l’últim d’aquesta fase regular contra el BCN Sants, un equip que ens te que guanyar si vol tenir opcions de guanyar-se l’última plaça per entrar en las fases d’ascens i que a casa nostra va aconseguir un meritori empat.

Felicitats al nostre equip per la consecució matemàtica de les fases d’ascens.

1, 2, 3, Sant Llorenç !!!

bottom of page