CH St Cugat B 26 - 35 Cadet A

Partit còmode pels de Sant Llorenç que han posat diferència en el marcador de forma gradual des de l’inici de la primera part. L’avantatge s’ha anat eixamplant fins a arribar als 6 gols al minut 20. Fins al final de la part la diferència s’ha mantingut en aquests 5-6 gols. El resultat al final de la part ha estat de 12-17.

La segona part ha mantingut la lògica de la primera, els de Sant Llorenç han seguit incrementant la diferència de forma gradual fins a estabilitzar-la de nou cap al minut 20 de la part al voltant dels 10 gols. Aquesta diferència s’ha mantingut durant uns minuts. Al final de la part hi ha hagut una tímida reacció del Sant Cugat que ha estat controlada correctament pels nostres. El parcial de la part molt semblant a la primera: 14-18.