top of page

JHLa Llagosta 27-26 CHSL


El Sant Llorenç no ha pogut aprofitar la primera de les tres oportunitats de que disposava per entrar a les fases d’ascens, els dos punts que necessita l’equip no els ha pogut aconseguir en un desplaçament que ja a priori es presentava complicat, en front d’un equip que també ha tingut clars i ombres al llarg de tota la temporada regular.

Pel que fa al transcurs del partit, aquest va començar molt bé pel nostre equip, que va anant dominant al marcador amb diferències cada cop més importants fins a arribar als quatre gols en la coincidència de la mitja part (12-16). Amb una defensa del Santllo molt atenta a l’estratègia de l’equip rival i enfortida pel retorn d’en Jaume Vidal, que després d’una llarga lesió que l’ha mantingut allunyat de la competició al llarg de molts partits, ahir tornava en aquesta fase decisiva de la competició, tot i que no va poder ser talismà per aconseguir guanyar el dos punts.

La segona part semblava que anava pel mateix camí amb diferències mantingudes de fins a cinc gols fins ben be arribat l’equador de la mateixa, però un canvi en l’estratègia de l’equip rival, deixant de jugar pels extrems i recolzant el joc sobre un pivot al que no vam saber aturar, feia que amb l’encert d’aquest, que aconseguia transformar o bé forçar el penal, i que, juntament amb el poc encert dels nostres jugadors en aquesta fase del partit, escorçava el marcador fins que, a dos minuts del final, és posaven per davant del marcador. Un final no apte per cardíacs feia que, a falta de deu segons i amb el marcador equilibrat, l’equip rival va demanar temps i se la va jugar amb una jugada d’estratègia que els únics que no van saber llegir van ser els nostres jugadors, en tres ràpids passes li va arribar la pilota a l’extrem que, sense cap oposició va aconseguir el gol d’una victòria que podia haver sigut favorable a qualsevol dels dos equips

La setmana vinent al pavelló Andrey Xepkin, tindrà lloc la primera de les dues finals que resten per la finalització de la fase regular i que són cabdals per, en cas d’arribar, jugar les fases amb els equips teòricament menys forts de l’altre grup. Esperem un pavelló ple animant al nostre equip en aquesta fase final de la competició.

1, 2, 3, Sant Llorenç !!!

bottom of page