top of page

Infantil A 22-26 AEH Les Franqueses


Quart partit de la Segona Fase de Primera Catalana per a l'Infantil Masculí "A", que malgrat la derrota ha deixat bones sensacions de boca al plantar cara, lluitar i posar molts problemes al líder invicte del grup.

L'inici del partit va ser intens, on cada equip deixava clares les seves armes i estil de joc. Els visitants, amb gran corpulència i una tancada defensa, buscaven l'èxit en accions estàtiques especialment amb combinacions amb el seu pivot; d'altra banda els nostres nois treballaven intensos en defensa i oferien un joc ràpid i dinàmic en atac. Desgraciadament, algunes imprecisions en atac van permetre als del Vallès dur l'iniciativa en el marcador, aconseguint la primera màxima diferència amb el 5 - 9 en el marcador. A partir de llavors, la nostra defensa va oferir un nivell altíssim i es va tancar amb pany i clau, ofegant l'atac dels rivals; això a més permetia ràpides transicions de contraatac que castigaven al rival, i en atac posicional s'aconseguia madurar suficientment les accions per acabar amb llançaments clars. D'aquesta manera, els santfeliuencs van aconseguir empatar el partit amb el 12 - 12 en el marcador a falta de 30 segons pel descans, però un gol visitant en els darrers instants col·locava un igualat 12 - 13 en el marcador que ho deixava tot pendent per a la segona part.

Novament, l'inici de la segona part va tornar a ser letal per als nostres interessos: la cohesió i les bones ajudes defensives oferides a la primera part van desaparèixer i, malgrat que l'actitud seguia sent bona, l'equip rival trobava molt més fàcilment els 6 metres que en el primer període. En atac es continuava treballant bé, però algunes precipitacions en el llançament evitaven mantenir el ritme anotador del rival, que començava a obrir escletxa en el marcador de fins a 5 i 6 gols. Quan pitjor ho passava l'equip i més problemes defensius tenia, en Marc des de la porteria es va encarregar de solucionar-los, amb una actuació magistral i aturant pràcticament tot el que el rival llançava, mantenint així a l'equip dins del partit. Amb això, l'equip es va reactivar i va respondre de nou amb una major intensitat i bon joc de combinació en atac, retallant perillosament la diferència en el marcador fins als 2-3 gols. Desgraciadament, el fet que la defensa no fos tan compacta com a la primera part ens va generar moltes exclusions en contra en aquest tram decisiu del partit. Aquestes superioritats les va aprofitar les Franqueses per a controlar el partit i acabar amb la diferència de 4 gols.

Com s'ha comentat, malgrat la derrota, el partit va deixar molt bones sensacions per la gran actuació individual de tots els jugadors i per la bona imatge com a equip. De ben segur que jugant així i amb aquesta gran d'intensitat i esforç no trigarà en arribar la primera victòria en aquesta dura Segona Fase. De moment, la setmana que ve rebem la visita del Maristes de Rubí dissabte a les 10.15h, equip que ens va guanyar per un ajustadíssim 24 - 23 en el partit d'anada. Una nova oportunitat per a seguir amb les grans sensacions de les últimes setmanes.

bottom of page