top of page

Cadet A 33-38 CHSE Palautordera


El partit d’anada a casa dels de Sant Esteve va ser molt igualat i es va resoldre a favor dels de Sant Esteve només al final. En aquesta ocasió la primera part ha reflectit aquesta igualtat amb intercanvi de gols a les dies porteries durant pràcticament tota la part però sense que cap dels dos equips aconseguís marxar en el marcador. Els avantatges, sempre d’un o dos gols, han estat sempre pels de Sant Esteve que al final de la part han aconseguit distanciar-se en el marcador: 16-20.

La segona part ha començat com ha acabat la primera, amb els de Sant Llorenç poc efectius en atac i els de Sant Esteve augmentant la diferència en el marcador fins a la màxima que ha estat de 7 gols cap al minut 10 de la part. Els de Sant Llorenç han reaccionat i han aconseguit escurçar la diferència en contra a només 2 gols a 5 minuts del final. Tanmateix, la remuntada no ha estar possible, el Sant Esteve ha millorat molt defensivament, el seu porter ha aturat uns quants llançaments decisius cap al final de partit. El parcial de la segona part ha estat més igualat però també favorable al Sant Esteve: 17-18.

Partit amb molts gols, en el qual hem tingut ocasió de disputar la victòria però que ha estat dominat de principi a final pels de Sant Esteve.

bottom of page