top of page

L'infantil juga la Copa Barcelona


Aquest passat cap de setmana (dies 4 i 5 d’abril) l’Infantil Masculí “A” va tindre la possibilitat de participar en la primera edició de la “Copa de Barcelona”, torneig internacional d’handbol organitzat pel Sant Martí Adrianenc. El torneig consistia en una lligueta entre 5 equips, on els rivals dels nostres nois eren el propi Sant Martí Voramar “A”, H Gavà, H Cerdanyola “A” i TV Flein (Alemanya). Malgrat assistir amb bastants baixes, el nostre equip va poder comptar amb la participació d’en Biel, Roger i Eric de l’Infantil Masculí “B”, completant una gran actuació.

Malgrat l’alt nivell de tots els equips de la competició, els nostres jugadors van competir i donar el màxim, en cadascun dels partits que es descriuen a continuació:

TV FLEIN 28 – 8 CH SANT LLORENÇ

Aquest era un partit que generava gran il·lusió entre els nostres, ja que suposava el debut del nostre equip contra el rival alemany. Davant però, un equip d’immensa qualitat tècnica i una presència física pròpia d’un equip juvenil, va dominar el partit d’inici a final. Tot i la gran diferència en el marcador, l’equip va elaborar bones accions col·lectives en atac, però que normalment s’estavellaven contra la imponent defensa 5:1 rival.

SANT MARTÍ VORAMAR 33 – 13 CH SANT LLORENÇ

L’anterior derrota va semblar deixar derrotat moralment al nostre conjunt, que no va quallar un bon partit davant d’un rival que està lluitant per jugar el TOP-4 de Lliga Catalana i jugar el Campionat d’Espanya. Una defensa amb poca intensitat i massa tova posaven les coses massa fàcils a un rival de gran qualitat en atac. D’altra banda, en la segona part es va poder veure una millora en la fase ofensiva, anotant 9 gols en el segon període.

H CERDANYOLA 23 – 16 CH SANT LLORENÇ

L’equip va millorar la imatge notablement respecte el partit del Sant Martí del dia anterior, plantant cara i posant les coses difícils a un molt bon equip com el Cerdanyola. Els del Vallès van portar sempre l’iniciativa en el marcador, però amb rendes mínimes d’1 o 2 gols. Un bon treball defensiu generava molts dubtes al rival, fet que permetia recuperar pilotes i realitzar ràpides transicions contra un rival de més corpulència. Uns minuts desencertats al segon període van permetre al rival distanciar-se de 9 gols, però els nostres jugadors van lluitar fins l’últim instant per retallar la diferència fins al 23-16 final.

H GAVÀ 29 – 24 CH SANT LLORENÇ

Resultat enganyós per a un partit de màxima igualtat en tots els minuts. El partit va ser sempre molt parell entre dos equip que oferien un joc dinàmic i ràpid. Fins a falta de 5 – 10 minuts el marcador mostrava màxima igualtat i qualsevol cosa podia passar, però un seguit d’exclusions en els últims minuts van pesar massa al nostre conjunt i el Gavà ho va aprofitar per agafar la màxima diferència de tot el partit.

Finalment, una bona i enriquidora experiència per tots i una gran oportunitat per a millorar com a equip. Malgrat no s’ha pogut sumar cap victòria, poder competir amb equips de tant nivell segur que ajuda al nostre equip en el seu procés de formació.

bottom of page