top of page

La Llagosta 24-26 Cadet A


Un partit que a priori es presentava molt complicat per dues raons: la complexitat que va tenir el partit d’anada i el reduït nombre d’efectius que presentaven els de Sant Feliu, degut a les lesions.

El partit ha començat amb poca intensitat per tal de reservar forces pel final del partit. Això ha provocat molt de desencert per part dels dos equips. Les defenses s’imposaven als atacs, fins al punt que al minut 15 el partit estava empatat a 5. A partir d’aquest moment el partit ha pujat d’intensitat ofensiva fins arribar a la mitja part amb el resultat de 11-12, que reflectia perfectament la igualtat de la primera part.

El principi de la segona part ha estat complicat pel Sant Llorenç, ja que la Llagosta ha millorat el seu atac i ha mantingut bé la porteria amb una defensa molt dura. Al minut 10 de la segona part el resultat era de 16-12. En aquest moment la dinàmica ha canviat. El Sant Llorenç ha reaccionat i ha aconseguit aturar l’hemorràgia. A partir del minut 20 el Sant Llorenç ha premut l’accelerador per posar-se tres gols per sobre, fet molt important per acabar guanyant el partit per 2 gols. Resultat final 24-26.

Partit molt lluitat i amb premi merescut que serveix per seguir sumant per apropar-nos a les posicions capdavanteres.

bottom of page