Cadet A 23-23 OAR Gràcia

Un partit difícil, però del que podíem treure bones conclusions i reafirmar la capacitat dels jugadors de sortir-se'n de situacions complicades com el partit a Palafrugell.

El partit ha començat amb una gran intensitat per part del CH Sant Llorenç que ja d’inici ha posat distàncies fins arribar a un resultat de 5-1. En veure aquesta diferència l'entrenador de l’OAR ha demanat temps mort per buscar com tornar a entrar al partit. Després del temps mort la dinàmica ha canviat molt. Intercanvi de xuts a ambdues porteries i amb grans intervencions dels porters. I ja arribant al final de la part els de l’OAR han aconseguit avançar-se al marcador. Resultat final de 13-14 a favor de l'equip visitant.

Pel que fa a l'inici de la segona part els jugadors del CH Sant Llorenç han sortit força desconcentrats, cosa que ha fet que els jugadors de l’OAR s’avancessin al marcador amb un resultat molt desfavorable pels del CH Sant Llorenç. Passats uns primers minuts caòtics el CH Sant Llorenç ha aconseguit entrar de nou al partit però estant sempre un o dos gols per sota en el marcador. A mida que anaven passant els minuts ha anat pujant la tensió cosa que ha fet que els jugadors de l'equip local es posessin nerviosos i la seva precisió i efectivitat de cara a porteria es veiessin afectades. Als últims minuts el resultat seguia a un gol per sota de l'OAR. A dos segons del final del partit l'àrbitre ha sancionat una acció defensiva de l'OAR amb la pena màxima que ha permès empatar el partit. Resultat final del partit 23-23.

Aquest empat reafirma la capacitat de superar les adversitats i de plantar cara als equips de la part alta de la taula.