top of page

H Bordils 30-24 Infantil A


Difícil i llarg desplaçament per a l'Infantil Masculí "A" en la tercera jornada de la Segona Fase de Primera Catalana, ja que visitava al potent equip del H Bordils.

El partit no va defraudar les altes expectatives que generava: a la pista, des de bon inici es veien dos conjunts entregats, lluitadors i oferint un vistós joc en equip per ambdues parts. Això oferia un trepidant inici de partit, amb un elevat ritme de joc. Els locals començaven portant l'iniciativa en el marcador amb lleugeres diferències d'1 i 2 gols, però al minut 15 els nostres jugadors van tancar amb pany i clau el sistema defensiu, dificultant l'atac gironès, i no només igualaven el matx sinó que agafaven la primera avantatge en el marcador amb el 12 -13 i possessió de pilota. En els últims minuts, però, el Bordils va estar més encertat i va aconseguir marxar al descans amb un igualat 15 - 13 el descans. Ambdós equips acabaven els primers 25 minuts amb bones sensacions, després d'estar oferint un gran joc en equip i una dosi d'entrega elevadíssima.

Desgraciadament, a la represa, al nostre equip li va costar 7 minuts arrancar, cosa que va aprofitar el conjunt local per fer un demolidor parcial de 6 - 0 i posar un dur 21 - 13 al marcador, que deslluïa la igualtat fins al moment. Després d'un minuts en inferioritat, el Bordils va aconseguir la màxima avantatge 24 -15; fora de rendir-se els nostres joves jugadors van lluitar en equip fins l'últim instant. D'aquesta manera l'equip va tornar a entrar en el partit, i no només va frenar el joc del Bordils, sinó que va dominar clarament el joc durant els últims 10 minuts, reduint l'avantatge a 6 gols (30 - 24).

Desgraciadament el parcial 6 - 0 en un mal inici de la segona part ha acabat sent la diferència final en el marcador, i ens ha impedit poder marxar de Bordils amb algun punt. Malgrat això, l'equip ha ratllat a un gran nivell durant la majoria de partit, posant les coses molt difícils a un gran equip com és el H Bordils.

La propera cita de l'Infantil "A" és a casa contra l'AEH Les Franqueses; el potent equip vallesà visitarà el nostre pavelló passada la Setmana Santa. L'objectiu: seguir competint, millorant i acabar amb les bones sensacions amb les que es va acabar aquest dissabte.

bottom of page