top of page

CHSJD A 33-27 Cadet A


La primera part ha estat molt igualada i intensa, amb el Sant Joan sempre per endavant en el marcador però sense aconseguir posar distància de gols. Els jugadors de Sant Llorenç han aconseguit remuntar cada vegada que el Sant Joan s’ha posat a dos o tres gols. Al final de la part hem acabat només un gol per sota. Tot per decidir a la segona part.

Al principi de la segona part s’ha mantingut la tònica de la primera, amb intercanvi de gols a totes dues porteries. Els nostres han aconseguit igualar el marcador sobre el minut 10 de la part. Però llavors no hem aconseguit mantenir la tensió en defensa i el Sant Joan ha anat posat diferència en el marcador fins a arribar als 8 gols. La reacció final dels nostres ha aconseguit reduir la diferència fins als 6 gols finals però ha estat insuficient per capgirar el marcador.

bottom of page