CHSJD A 33-27 Cadet A


La primera part ha estat molt igualada i intensa, amb el Sant Joan sempre per endavant en el marcador però sense aconseguir posar distància de gols. Els jugadors de Sant Llorenç han aconseguit remuntar cada vegada que el Sant Joan s’ha posat a dos o tres gols. Al final de la part hem acabat només un gol per sota. Tot per decidir a la segona part.

Al principi de la segona part s’ha mantingut la tònica de la primera, amb intercanvi de gols a totes dues porteries. Els nostres han aconseguit igualar el marcador sobre el minut 10 de la part. Però llavors no hem aconseguit mantenir la tensió en defensa i el Sant Joan ha anat posat diferència en el marcador fins a arribar als 8 gols. La reacció final dels nostres ha aconseguit reduir la diferència fins als 6 gols finals però ha estat insuficient per capgirar el marcador.

#cadeta #temporada201415 #actualitat

  • Icono social Instagram
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page

CHSL | club handbol sant llorenç

Sant Feliu de Llobregat

PATROCINADORS

2020_21_WEB_berges nieto.png
Clysa_blanco_300.png
2020_21_WEB_Bernal.png
2020_21 Kaiseki.png
2020_21 Mirabet rojo.png
2020_21 WEB_Serpesa.png

LINKS D'INTERÈS

ARXIU

PAVELLÓ MUNICIPAL D'ESPORTS ANDREY XEPKIN

CARRER MATARÓ S/N, SANT FELIU DE LLOBREGAT, 08980

creada per JAIMEPG PHOTOGRAPHY  |  www.jaimepg.cat