top of page

Infantil A 25-32 La Salle


Segona jornada d'aquesta Segona Fase de Primera Catalana on el nostre Infantil rebia la visita del fort equip de La Salle Bonanova "A", que venia de vèncer en la primera jornada.

Bon i igualat inici de partit, on tots dos equips eren fidels al seu joc i posaven les seves cartes sobre la taula. El marcador era igualat en tot el primer temps, amb distàncies d'1 gol per a cada conjunt. Els nostres nois eren, durant aquests minuts, capaços de moure la pilota amb criteri i paciència per a elaborar bones accions col·lectives que acabaven en clares accions de llançament. Tant bon punt la defensa va trobar la millor versió, juntament amb la seguretat que transmetia Marc a la porteria, s'aconseguien recuperar nombroses pilotes i córrer al contraatac. Aquests eren els millors minuts del nostre conjunt, que d'aquesta forma semblava que es distanciava en el marcador amb el 10 - 8 a l'electrònic al minut 20. Desgraciadament, un seguit d'imprecisions en la passada van permetre a La Salle fer un parcial de 1 - 6 en els darrers minuts i marxar al descans amb l'11 - 14.

A la represa, l'equip no va sortir endollat i la Salle ens va passar clarament per sobre. Un atac massa estàtic davant la tancada defensa visitant, i una defensa que havia perdut anticipació i contundència posaven les coses fàcils als visitants, que aconseguien ràpidament un 2 - 7 de parcial que col·locava un clar 13 - 21 al marcador. Els mals parcials de final de la primera part i inici de la segona deixava tocat al nostre equip, que veia que amb uns mals minuts se li escapava el partit. A partir de llavors l'equip va reaccionar i va millorar la fluïdesa en atac, però l'efectivitat en el llançament era molt baixa i La Salle ho aprofitava per aconseguir un màxim avantatge d'11 gols. En es darrers minuts, els nostres nois no van deixar de lluitar i, treballant amb més pressió, es van tornar a recuperar pilotes i la diferència en el marcador es va reduir fins al 25 - 32 final.

Aquest partit ens demostra, una vegada més, l'alt nivell d'aquesta Segona Fase en la que, tenint completament el nivell per competir, uns minuts de desconnexió suposen perdre el partit. La propera setmana visitem la pista el bon conjunt del H Bordils, on esperem mantindre la concentració els 50 minuts del partit i seguir competint al màxim.

bottom of page