Cadet A 30-22 H Pardinyes

Després de la derrota a Esplugues, el C.H.Sant Llorenç buscava una victòria per millorar els resultats de la primera volta.

El partit ha començat amb una gran intensitat, amb molts xuts a porteria per part dels dos equips, els porters dels quals han fet bones intervencions. Cosa que ha fet que tot i l'intercanvi de xuts el resultat fos de pocs gols. A la meitat de la primera part els jugadors del C.H. Sant Llorenç han millorat molt la seva efectivitat i han aconseguit augmentar considerablement les distàncies en el marcador. El resultat final de la primera part és de 14-8 favorable al Sant Llorenç, 6 gols, un còmode avantatge.

Respecte la segona part cal dir que hi ha hagut diferents fases, al principi s'ha seguit la dinàmica de la primera part, intercanvi de xuts a ambdues porteries però sense sumar una gran quantitat de gols. Però sobre el minut 20 el Pardinyes ha millorat la seva efectivitat tant de cara a porteria com també defensiva. Gràcies a això han aconseguit tornar a entrar al partit escurçant les distàncies fins a tres gols, favorables al C.H. Sant Llorenç. Afortunadament els jugadors del Sant Llorenç han pogut reaccionar i tornar a ampliar distàncies acabant el partit amb un resultat favorable de 30-22.

Aquesta victòria representa una alenada d'aire de cara a la segona volta i que treu l'espina que teníem clavada de la derrota de l'anada.