top of page

H Esplugues 33-29 Cadet A


Comencem la segona volta del campionat amb un partit difícil a casa de l’Esplugues, un dels equips que estan per sobre nostre a la classificació.

El partit ha tingut moltes fases diferents. Al principi de la primera part els nostres han sortit molt concentrats i han marcat el ritme del partit i del marcador. Al minut 20 teníem un avantatge de 4 gols. Però llavors les coses s’han torçat pels del Sant Llorenç que han perdut molta eficàcia de cara a porteria. L’Esplugues ha aprofitat la situació per capgirar el marcador i acabar la primera part amb un avantatge de 3 gols: 16-13.

A la segona part també hi ha hagut vàries fases diferents. La part ha començat igualada, amb intercanvi de gols a les dues porteries però mantenint la diferència de gols sempre a favor de l’Esplugues. Aproximadament a partir del minut 15 els nostres han millorat la defensa i han aconseguit marcar en vàries jugades de contra-atac ràpid. Això ha permès als de Sant Llorenç igualar el marcador i aspirar a guanyar el partit. Però de nou els jugadors de l’Esplugues han reaccionat i han tornat a recuperar l’avantatge del final de la primera part gràcies sobretot als llançaments des de la línia de 9m dels seus laterals. El parcial de la segona part ha estat més igualat que el de la primera però també favorable a l’Esplugues: 17-16.

Partit amb moments molt brillants pels nostres – l’inici del partit, la reacció al mig de la segona part – però també amb altres moments clarament a millorar, especialment el final de la primera part on l’Esplugues ens ha fet una diferència de 7 gols.

bottom of page