top of page

CE Molins de Rei 18-25 Infantil A


Últim partit de la Primera Fase de Primera Catalana per a l'Infantil "A" que es va saldar amb victòria en la visita a la localitat veïna de Molins de Rei, malgrat el joc desplegat no va estar a l'alçada dels millors partits de l'equip.

L'inici de partit esdevenia amb un intercanvi de gols: atacs curts, defenses poc compactes i ràpides transicions defensa-atac esdevenien en un partit amb molt ritme i gran quantitat de gols. Mica en mica els nostres nois es van anar assentant en defensa, recuperant el nivell habitual, i mantenint l'encert ofensiu van anar trencant el partit amb el 4 - 9 gairebé als 15 minuts de joc. A partir d'aquell instant, la defensa va continuar treballant adequadament, però la concentració en atac va baixar i es van començar a perdre una gran quantitat de pilotes, desaprofitant d'aquesta manera la possibilitat de trencar definitivament el partit. Malgrat arribar a tindre majors distàncies, s'arribava al descans amb un 8 - 14 a favor del Sant Llorenç.

A la represa, la defensa va sortir amb les idees més clares i aconseguia anul·lar completament l'atac dels de Molins de Rei, però en atac una gran quantitat de llançaments fallats ens accions clares i errades de passada provocaven que el marcador no es mogués durant els primers 6 minuts de joc. Mica en mica l'encert ofensiu va augmentar (malgrat en cap moment es va arribar a veure un joc fluid i efectiu), però com el treball defensiu sí que funcionava a un gran nivell, la diferència en el marcador es dilatava poc a poc fins al 9 - 20 a falta de 10 minuts, encaixant d'aquesta forma només 1 gol en els primers 15 minuts del segon temps. Arribat aquest punt, la intensitat defensiva va caure en pica i el Molins aconseguia anotar amb extrema facilitat, fet que va permetre als locals anotar uns altres 9 gols en tant sols els últims 10 minuts. Com en atac l'equip seguia sense eficàcia, els locals van retallar la distància en el marcador fins al final 18 - 25.

Malgrat no ser el millor partit, aquesta victòria en l'última jornada permet acabar al nostre equip com a segon classificat, 21 punts, 10 victòries, 1 empat, 1 derrota i una diferència de gols de +154, classificant-nos així per a disputar la Segona Fase de Primera Catalana. Felicitar a tots els integrants de l'equip, però ara toca treballar fort per a arribar en les millors condicions al primer partit el dia 7 de març.

bottom of page