Cadet A 34 - 26 H Banyoles

El darrer partit de la primera volta del campionat. Partit en principi fàcil contra un dels equips que estan a la part baixa de la classificació.

La primera part ha estat clarament de domini dels nostres que han anat posant diferència en el marcador de forma progressiva fins a arribar a la mitja part amb un avantatge còmode de 7 gols: 20-13.

A la segona part la situació ha canviat, el Sant Llorenç ha tingut moltes més dificultats per fer gol i la part ha resultat més igualada en quan a joc. El parcial de la part ho reflecteix: 14-13.

Partit poc brillant pel que fa al joc, especialment a la segona part. El millor del partit ha estat la victòria que permet seguir aspirant a estar a la part alta de la classificació.