Sènior A 28-29 Aula

UNA DERROTA DOLOROSA

Hi havien moltes esperances posades en aquest partit per que sigues el partit del canvi de cicle, la tornada a la senda de les victòries després que des de l’inici d’aquesta segona volta no coneix, acumulant quatre derrotes consecutives, però no va poder ser. El carnestoltes no va ser propici al Santllo i va consumir la seva cinquena derrota consecutiva que fa que l’equip que va començar líder del grup, en aquest moment ja sigui cinquè, l’ultima plaça que dona dret a jugar les fases d’ascens però, això si, a molt poca distància del dos equips que tenen per sobre.

L’enfrontament es va disputat amb molta pressió donada la tensió amb la que s’han disputat els dos últims jugats amb aquest equip saldats a més a favor del nostre equip en els últims minuts.

El partit va tenir un començament en el que l’Aula és va anar de quatre gols gràcies a un joc molt sòlid i a una circulació de la pilota ràpida, que aconseguia obrir els espais necessaris per que els laterals finalitzessin en gols les seves oportunitats i que va obligar a l’entrenador local a utilitzar el temps morts molt aviat per intentar canviar el signe del partit, cosa que va aconseguir ja que el Santllo va arribar a la finalització de la primera part amb un empat a 12 gràcies a l’encert del nostre extrem Dani Serrano i del central Jaume Calvo, que van transformar les seves ocasions per mantenir l’equip dins del partit. Amb tot i això les sensacions no eren bones ja que a l’equip li costava finalitzar les jugades i moltes d’elles acabaven rebotant contra els pals de la porteria.

La segona part va seguir la mateixa dinàmica que la primera, l’equip visitant manava al marcador però el nostre equip no deixava que marxés i les diferències difícilment arribaven als dos gols. El nostre equip va tenir la seva oportunitat quan, a falta de 10’ és va posar per davant del marcador amb una diferència de 2 gols que no va saber mantenir per les errades en atac i un joc defensiu massa tou. Finalment a falta de 20 segons i amb un marcador de 28-29, el nostre equip va tenir la seva oportunitat per empatar el partit, però el llançament va anar, un altre vegada al pal, arribant així el partit a la seva finalització.