top of page

S Montcada 27-28 Juvenil

El partit contra el La Salle Moncada a Moncada i Reixac ha començat amb poca intensitat.

Segurament, el fet que l'equip local jugués sense drets federatius ha fet baixar la tensió prèvia

necessària per encarar el partit. Quan l'equip local marxava de quatre gols, un temps mort ha canviat

la situació i l'equip a reduït l'avantatge a un 15-14 al descans.

Segon temps molt més vibrant, molt intens, tot i no tenir cap canvi ja que el juvenil només comptava

amb set jugadors. Tomb en el marcador, gràcies a la defensa i el contracop, fins que a quatre minuts

del final amb dos gols d'avantatge per al Sant Llorenç, una jugada fortuïta deixava lesionat un jugador

nostre i obria la porta a la remuntada local, que lluny d'aprofitar-ho, treia un jugador del camp, per jugar

els darrers minuts amb igualtat de condicions donant una lliçó d'esportivitat a tothom. Final 28-29