top of page

II Torneig Special Handbol


El diumenge 22 de febrer, de 10.00 h. a 13.00 h, es durà a terme el II Torneig Special Handboldemanoenmano al Pavelló Esportiu Andrey Xepkin de Sant Feliu de Llobregat.

Aquest torneig, organitzat per l'Associació Demanoenmano, en col·laboració amb l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, el club d'Handbol Sant Llorenç i la Federació Catalana d’Handbol, comptarà amb la participació dels equips TEB de Barcelona, Canigó i ASPASUR de Fundació Catalonia de Cerdanyola del Vallés i Ripollet, special handbol FAP d’Igualada i Demanoenmano A de Cerdanyola de Vallés.

Després del torneig, a les 13.00 hores, s’organitza una Calçotada Solidaria, que tindrà com a menú calçots amb salsa romesco, seques i botifarra amb 'all i oli', una taronja de postres i per beure 1 cervesa, vi o refresc, tot pel mòdic preu, de només 12 euros.

Podeu reservar els tiquet abans del 16 de febrer, comprant mitjançant transferència al número de compte que apareix a la pàgina web http://demanoenmano.net, detallant nom, cognoms i total de persones que anireu. Tots els beneficis de la diada aniran íntegrament a la realització de projectes de l'associació Demanoenmano.

Animeu-vos a participar en aquest projecte!!

bottom of page