top of page

Una derrota amb bones sensacions


ESCOLA PIA GRANOLLERS 28 – 24 CHSLL

El Santllo es va enfrontar dissabte amb un dels equip més en forma d’aquest grup, que ha anat a la competició de menys a més i que ara ja és un ferm candidat a l’ascens passant-nos a la taula gràcies a la derrota del nostre equip aquesta setmana, amb tot i això el nostre equip va estar a l’alçada d’un gran partit afrontant-lo de cara, creient en les seves possibilitats malgrat les baixes que fan que hàgim iniciat la segona volta amb tres derrotes consecutives que fa que, amb aquest tant igualat, puguis despenjar-te amb molta facilitat del grup capdavanter; afortunadament els resultats han acompanyant al nostre equip i han permès que encara continuï lluitant per un dels primers llocs que li permetin, si més no, entrar en el play off d’ascens.

El partit va estar molt igualat, amb l’equip local sempre per davant però amb unes diferències petites que podien fer preveure en qualsevol moment un canvi de signe al marcador. El Granollers va aprofitar d’inici el joc amb el seu pivot, que amb una gran alçada feia que els esforços per parar-lo fossin infructuosos. Mica en mica els defensors van agafar la mida d’aquest joc i a mitjans de la primera part, vam aconseguir posar-nos un gol per sobre (7-8); llavors el Granollers va saber canviar la dinàmica del, carregant més pels extrems i aconseguint la mateixa efectivitat que els hi feia arribar al final de la primera meitat amb una avantatja de tres gols (16-13).

La segona part va ser més del mateix, amb un equip local molt efectiu i amb els porters del nostre equip que no van tenir el seu millor dia, els gols pujaven al marcador per part dels dos equips tot i que el Santllo s’anava apropant amb moltes dificultats a l’equilibri. En el moment decisiu del partit, faltant 5’ per l’acabament, un parcial de 4-0 va fer que el Granollers és distanciés de forma definitiva i portés la diferència a la màxima del partit, 27-21; la reacció del nostre equip no va ser suficient, i al límit de l’esforç van arribar el final del partit amb aquesta diferència de quatre gols, que fa justícia al joc desplegat pels ds equips.

Amb tot i això, els resultats d’aquesta setmana col•loquen al Santllo en una tercera posició del grup que ja hagéssim signat abans de començar la competició donat el recent ascens del nostre equip, però que a aquestes alçades sap a poc donada l’excel•lent primera volta del nostre equip.

La setmana vinent, el pavelló Andrey Xerpkin veurà un altre gran i vital enfrontament pel nostre equip en el que te l’oportunitat de tornar a aconseguir el triomf en front de l’Aula, un equip que tot i que es troba en posicions baixes de la classificació, està tenint resultats desconcertants en front d’equips més ben posicionats en la taula.

bottom of page