top of page

Juvenil 36-39 HRibes


Gran partit el disputat pel juvenil aquesta setmana a casa contra el CH Ribes. La sanció de tres jugadors de la jornada anterior no presagiava res de bo però, això mateix ha obligat a treure el millor de cada un dels jugadors inclosos els quatre cadets que reforçaven l'equip.

De bon començament el Ribes ha sorprès amb un atac de porter-jugador que ha costat una sagnia de gols. Els nostres han replicat amb un gran encert en el llançament, sobre tot des de l'extrem, arribant al descans amb un 18-23.

Els nostres jugadors han començat el segon temps amb un tres a zero que posava al Ribes contra les cordes i els obligava a jugar al màxim. A cinc minuts del final els nostres jugadors completament fosos es posaven a un sol gol i possessió de la pilota, però tot i guanyar el segon temps per 18 a 16 han caigut en el total del partit per 36-39. Regust de victòria contra un equip

molt més potent físicament ple de molt bons jugadors.

bottom of page