top of page

Infantil A 30-15 CH Martorell


Grandíssim partit i important victòria del nostre Infantil Masculí "A" davant del seu immediat perseguidor per 30 - 15 que assegura matemàticament la segona posició a la taula i dona el bitllet per a jugar la Segona Fase de Primera Catalana a falta de disputar-se encara una jornada.

Malgrat les nombroses baixes per lesió i malaltia que arrastrava el nostre conjunt, tots els jugadors disponibles van encarar el partit amb la màxima motivació i concentració. Malgrat això, l'inici de partit no va ser massa encertat, ja que la falta de contundència en l'última acció defensiva i poc encert de cara a porteria permetien veure un marcador equilibrat durant els primers minuts. Ara bé, entre el minut 5 i el 10 l'equip va acabar d'encaixar totes les peces i el joc va començar a funcionar tant en atac com en defensa: la defensa intensa, contundent i col·laborativa, juntament amb una gran actuació d'en Marc a la porteria, anul·laven completament l'atac visitant, que sense possibilitats de superar la bona defensa dels nostres nois perdent pilotes de forma precipitada, cosa que va aprofitar el nostre conjunt per realitzar ràpides transicions al contraatac. Pel que fa en atac posicionat, l'equip va ser capaç de moure la pilota amb criteri i madurar l'acció davant la tancada defensa 5:1 visitant; resultat d'això, el Sant Llorenç aconseguia finalitzar els atacs en accions clares de llançament després d'haver superat la defensa contrària. Com a resultat d'aquests magnífics minuts, els santfeliuencs trencaven clarament el marcador i el partit, aconseguint una clara diferència al final dels primers 25 minuts quan l'electrònic mostrava un 17 - 8.

A la represa es va veure un tònica semblant a la primera part; uns primers minuts en que costava arrancar, però mica en mica el nostre conjunt es feia amb el domini absolut del partit. Les bones combinacions en atac acabaven en finalitzacions des dels extrems, que amb una alta efectivitat materialitzaven les bones accions. També el contracop l'equip va mostrar bones combinacions en equip realitzant ràpides transicions sense botar en cap moment la pilota. D'aquesta forma, el marcador va anar mostrant cada vegada una diferència més gran, arribant a un 30 - 15 poc habitual en partits entre dos rivals directes.

Al final de partit es va desfermar l'alegria entre els jugadors del Sant Llorenç, tant per haver aconseguit un gran victòria jugant com un equip com per haver aconseguit l'il·lusionant classificació per a la Segona Fase. Encara, però, d'aquí dues setmanes queda per visitar la pista del CE Molins de Rei, on l'equip té ganes d'acabar aquesta Primera Fase amb un bon gust de boca.

Felicitats a tots els jugadors, però ara toca seguir treballant per gaudir al màxim aquesta dura Segona Fase que ens espera a partir del mes de març.

bottom of page