top of page

CHSAB 15-25 Infantil A


Important i contundent victòria de l'Infantil "A" a la pista del 4t classificat i un dels competidors per a la lluita en l'accés a la Fase Final.

L'inici del partit no va ser el millor per al nostre equip: una defensa massa tova permetia al conjunt local donar continuïtats en atac i finalitzar de forma còmode, mentre que un atac poc fluid i amb massa errades no aconseguia perforar la tancada defensa local. D'aquesta manera el Sant Andreu va sortir amb un parcial de 3 - 0 n el minut 6, que va obligar a demanar el primer temps mort del partit al Sant Llorenç. Després d'aquest temps mort, una defensa amb més pressió i un canvi d'actitud i intensitat van reactivar al nostre conjunt i, d'altra banda, bloquejar l'atac de l'equip local que de cop era incapaç de d'atacar de forma segura la defensa visitant i generava una gran quantitat de pèrdues de pilota. Així els nostres nois aconseguien ràpides transicions defensa - atac i un atac més fluid permetia tenir més èxit en la vessant ofensiva. En aquest segon tram de la primera part l'equip va desenvolupar el millor joc del partit, aconseguint un clar parcial de 3 - 14 que pràcticament sentenciava el xoc, al arribar amb un 6 - 14 al acabar els primers 25 minuts.

L'inici de la segona part va seguir la bona dinàmica de la primera, augmentant la diferència ràpidament fins als 10 gols (8 - 18). Mica en mica, però, degut a la gran diferència en el marcador la intensitat defensiva va baixar i permetia als locals tornar a anotar amb facilitat, que col·locava un 14 - 23 en el marcador al minut 15 i feia demanar el segon temps mort de l'equip. Després, l'equip va tornar a apretar defensivament i nomes va encaixar 1 gol en els darrers 10 minuts. Malauradament, la mala presa de decisió en accions clares en atac no va permetre dilatar la diferència en el marcador més enllà dels 10 gols (15 - 25).

Important victòria de l'equip, que es troba a només una victòria d'accedir a la Fase Final de Primera Catalana. Precisament el proper dissabte (10h) l'equip rebrà al CH Martorell, immediat perseguidor i únic equip amb opcions de desbancar al nostre equip de la segona posició.

bottom of page