top of page

CEH Castelldelfs 32-36 Cadet A


El partit ha començat molt igualat durant els primers minuts, amb intercanvi de gols a les dues porteries. Passats els minuts inicials el Castelldefels ha guanyant un petit avantatge que li ha permès posar-se 2-3 gols per sobre en el marcador durant pràcticament tota la primera part. Cap al final de la part els jugadors del Sant Llorenç han reaccionat bé i han aconseguit capgirar el marcador per anar al descans amb un avantatge mínim: 12-13.

A la segona part els Sant Llorenç ha millorat molt la efectivitat en atac i això els ha permès mantenir un avantatge que ha estat sempre d’entre 3 i 5 gols a favor. El Castelldefels també ha millorat la seva efectivitat, sobre tot amb llançaments dels seus laterals però no ha pogut donar la volta al marcador. La diferència s’ha escurçat cap al final del partit a 2 gols però els nostres han reaccionat molt bé i han tancat el partir sense ensurts. El parcial de la segona part ha estat de 20-23, completament diferent al de la primera en quan a gols. Resultat final: 32-36.

bottom of page