Cadet A 36-24 H Sant Vicenç

Inici de partit molt igualat amb intercanvi de gols a les dues porteries fins arribar a meitat de la primera part amb un 10-10 en el marcador. En aquest moment, el Sant Llorenç ha millorat la defensa sobre el pivot del Sant Vicenç, el jugador més efectiu de l’equip visitant. Això li ha permès marxar en el marcador fins marcar una diferència de 8 gols al final de la primera part: 20-12.

La segona part ha seguit la tònica del final de la primera. El Sant Llorenç no ha vist perillar en cap moment el seu avantatge en el marcador i l’ha gestionat fins al final del partit. El parcial de la segona també ha estat favorable al Sant Llorenç: 16-12 per un total del partit de 36-24.

Els nostres es tornen a trobar amb la victòria, esperem que aquesta vegada sigui per no separar-se més.