Cadet A 36-24 H Sant Vicenç


Inici de partit molt igualat amb intercanvi de gols a les dues porteries fins arribar a meitat de la primera part amb un 10-10 en el marcador. En aquest moment, el Sant Llorenç ha millorat la defensa sobre el pivot del Sant Vicenç, el jugador més efectiu de l’equip visitant. Això li ha permès marxar en el marcador fins marcar una diferència de 8 gols al final de la primera part: 20-12.

La segona part ha seguit la tònica del final de la primera. El Sant Llorenç no ha vist perillar en cap moment el seu avantatge en el marcador i l’ha gestionat fins al final del partit. El parcial de la segona també ha estat favorable al Sant Llorenç: 16-12 per un total del partit de 36-24.

Els nostres es tornen a trobar amb la victòria, esperem que aquesta vegada sigui per no separar-se més.

#cadeta #temporada201415 #actualitat

  • Icono social Instagram
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page

CHSL | club handbol sant llorenç

Sant Feliu de Llobregat

horitzontal.png

PATROCINADORS

LINKS D'INTERÈS

ARXIU

PAVELLÓ MUNICIPAL D'ESPORTS ANDREY XEPKIN

CARRER MATARÓ S/N, SANT FELIU DE LLOBREGAT, 08980

creada per JAIMEPG PHOTOGRAPHY  |  www.jaimepg.cat