top of page

CHSLL 27-27 BCN SANTS


Sin título-1.jpg

Empat inesperat en un partit jugat de més a menys.

L’equip de l’Andrey Xepkin no va complir amb el pronòstic que a priori li donava la diferència de punts existent entre el dos equips a la classificació. Aquesta és la prova de que tots els partits que s’han jugat fins el moment i també els que resten fins a la fi de la temporada no han sigut ni seran fàcils, i donen encara més mèrit a la classificació del nostre equip.

Amb tot això, el Santllo va fer una primera part en la que va a arribar a tenir una diferència màxima de set gols que no va saber mantenir, finalitzant amb un 16-14 a l’equador del partit. No funcionava l’atac de l’equip que només definia pels extrems i gràcies els penals transformats; el Bcn Sants, que no tenia res a perdre, situat a la zona baixa de la classificació, fent una defensa mixta a un dels nostres jugadors més determinants (Marc Raventós) i amb un central molt motivat que s’enfrontava als seus ex-companys de la temporada passada, va conduir el joc del seu equip a un terreny que al Santllo no li agrada: marcadors ajustats, amb la confiança equivocada de creure que podien resoldre’l en qualsevol moment. L’equip rival va veure que l’estratègia li va funcionar i la segona part va ser un calco de la primera, defensa mixta amb l’única diferència que els vam donar més facilitats defensives que a la primer part i els pivots rivals les van saber aprofitar. No van ser decisius en aquesta ocasió els porters tot i que van fer un gran partit i van evitar el perdre més punts en els últims minuts. El Santllo arribava per darrera del marcador a l’últim minut de joc amb una possessió de pilota que va aprofitar i va empatant el partit; a continuació l’equip rival va desaprofitar el seu atac i va donar al nostre equip la possibilitat de guanyar tot i que hagés sigut injust donat els mèrits dels dos equips. Finalment i amb el temps exhaurit, un cop franc lluny de la porteria favorable al nostre equip va fer que el repartiment de punts es convertís en un resultat just al final del partit.

Comença ara una sèrie de partits que previsiblement marcarà la temporada, ja que el Santllo es te que enfrontar als primers classificats fora del nostre terreny de joc al llarg de tres partits seguits; una prova de foc que donarà a conèixer les possibilitats reals del nostre equip.

bottom of page