Liceo Francès 35-21 Cadet A

Els jugadors del Sant Llorenç han començat força bé el partit, agafant i mantenint una diferència de 2 gols fins a la meitat de la primera part. A partir d’aquest moment el Liceo Francés ha millorat el seu atac amb llançaments des de la línia dels 9 mts. i ha començat a remuntar fins a posar-se per davant en el marcador de 4 gols al final de la primera part: 18-14.

La segona part ha començat mantenint la tònica del final de la primera, el Liceo ha anat incrementant el seu avantatge fins a arribar al màxim de 8 gols cap al minut 20 de la part. Llavors els jugadors del Sant Llorenç han reaccionat molt bé provocant un canvi en la dinàmica del partit. La diferència a favor del Liceo s’ha anat reduint fins a arribar a només 2 gols a 3 minuts del final. Malauradament, no hem pogut reduir encara més la diferència doncs hem estat castigats amb dos 2 minuts pràcticament simultanis.

Segona derrota consecutiva, malgrat tot amb una sensació més positiva que la de la setmana passada.