top of page

Cooperativa 16-33 Infantil A


IMG-20150117-WA0009.jpg

L'Infantil "A" comença l'any 2015 amb una amplia victòria, que permet a l'equip seguir a la segona posició i seguir lluitant per la classificació per la fase final.

Malgrat això, al nostre Infantil li va costar arrancar després del Nadal. Una sortida amb massa imprecisions permetia als de Sant Boi portar l'iniciativa durant els primers 5 minuts de partit. Mica en mica el nostre equip feia valer la seva superioritat per a donar la volta al marcador i dilatar la diferència, a pesar de no realitzar un partit gaire complert. La poca intensitat defensiva en els 1x1 i un atac amb masses imprecisions en passades i llançaments no permetia veure la millor versió de l'equip. D'aquesta forma, es va arribar al descans amb un clar 7 - 16.

A la represa la intensitat defensiva va millorar; es van obstaculitzar molt més els atacs dels locals, obligant-los a realitzar atacs molt més llargs, però la falta de contundència en les ultimes accions permetia a la Cooperativa seguir anotant. En atac es van poder veure algunes accions col·lectives més elaborades, però la manca de precisió evitava veure un joc fluid. Mica en mica l'equip va anar augmentant les diferències fins al final 16 - 33.

En resum, a l'equip li ha faltat ritme i precisió, també normal en les dates que ens trobem. Hem de seguir treballant per a trobar la nostra millor versió de cara als decisius partits que venen les pròximes setmanes. Ta,bé s'ha de destacar que és la primera setmana que l'Infantil "A" ha pogut comptar amb tots els seus integrants per a disputar un partit!

bottom of page