top of page

H Banyoles 23-26 Sènior A


_DSC6131.jpg

El CH Sant Llorenç aconsegueix una treballada victòria a terres gironines.

Els torrons no se li van indigestar al nostre equip i els Reis, amb uns dies de retard li van portar 2 punts molt treballats per fer que l’equip es mantingui a la zona alta de la classificació.

Amb un pavelló ple i un ambient com si és tractés d’una final, el Banyoles es va presentar amb un equip molt jove reforçat amb jugadors de l’equip superior de Lliga Catalana, aprofitant que aquest cap de setmana no hi havia jornada d’aquesta categoria. Un partit que l’equip local el va jugar amb molta intensitat i duresa defensiva consentida per l’àrbitre a la primera part i que feia que al nostre equip li fos realment difícil perforar la porteria rival. Un joc ben distribuït pels centrals cap als extrems que van aprofitar amb molta efectivitat les pilotes rebudes, van ser capaços de mantenir l’equip dins del partit, amb diferències en el marcador molt curtes. Al descans es va arribar amb un 13-11 favorable a l’equip local i amb una sensació de que el partit no és decidiria fins als últims minuts. La segona part va passar factura als locals de l’esforç fet en els primers minuts i poc a poc el Santllo es va anant acostant al marcador, aquesta vegada sí, amb uns pivots que van fer una gran feina; amb més variants ofensives en aquesta segona part, un parcial de 0-5 va fer que definitivament el nostre equip es poses per davant del marcador i va servir, juntament amb un arbitratge més equilibrat que no va permetre el joc dur a cap de les dues àrees, per què el Santllo aconseguís una victòria molt important en aquesta primera jornada de l’any que li serveix per seguir somiant amb objectius més ambiciosos.

La següent jornada contra el CEH BCN Sants, última de la primera volta, ha de servir per consolidar aquestes aspiracions i afrontar la segona part de la Lliga sent conscients de les possibilitats de l’equip.

bottom of page