Cadet A 27-28 La Roca B


Partit amb dues parts radicalment diferents. La primera part ha estat de clar domini del Sant Llorenç que sempre ha estat per davant en el marcador. La diferència de gols sempre ha estat favorable als nostres i s’ha anat incrementant de forma gradual fins a assolir la diferència màxima al final de la part: 16-10.

La segona part ha estat completament diferent. El Sant Llorenç ha baixat molt el seu rendiment ofensiu i ha fet un parcial molt per sota del que és habitual, només 11 gols. No ha aprofitat les superioritats que ha tingut pels 2 minuts amb que han estat castigats els jugadors i l’entrenador de La Roca.

El BM La Roca ha aprofitat els problemes en atac del Sant Llorenç per anar retallant la diferència de forma progressiva fins a empatar el partit a només 1 minut pel final i guanyar-lo a la següent jugada.

En resum, dolorosa i inesperada derrota davant d’un rival aparentment més fluix però que ha sabut jugar el final del partit amb ambició i confiança en la seva victòria.

#actualitat #cadeta #temporada201415

  • Icono social Instagram
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page

CHSL | club handbol sant llorenç

Sant Feliu de Llobregat

PATROCINADORS

2020_21_WEB_berges nieto.png
Clysa_blanco_300.png
2020_21_WEB_Bernal.png
2020_21 Kaiseki.png
2020_21 Mirabet rojo.png
2020_21 WEB_Serpesa.png

LINKS D'INTERÈS

ARXIU

PAVELLÓ MUNICIPAL D'ESPORTS ANDREY XEPKIN

CARRER MATARÓ S/N, SANT FELIU DE LLOBREGAT, 08980

creada per JAIMEPG PHOTOGRAPHY  |  www.jaimepg.cat