top of page

Torneig Llet Nostra


DSC_1036.JPG

Aquest diumenge 21 de desembre el nostre Infantil Masculí "A" del Club va tindre la gran oportunitat de participar en el Torneig Llet Nostra, torneig que organitza cada Nadal la Secció d'Handbol del FC Barcelona. A més a més el nostre equip havia quedat ubicat en el Grup B, que disputava els seus respectiu partits ni més ni menys al mític Palau Blaugrana. Aquesta es presentava com una jornada festiva, on jugadors i familiars podien gaudir de la grandíssima experiència de jugar en una de les pistes amb més història de l'handbol mundial.

Els rivals en la Primera Fase del torneig eren el CH Cerdanyola "A", La Salle Montcada i La Salle Bonanova "A", formant un grup autènticament dur i on només els dos primers classificats tindrien accés als quarts de final. Cal recordar que es disputaven partits d'una sola part de 20 minuts.

LA SALLE BONANOVA "A" 9 - 9 CH SANT LLORENÇ "A"

Molt bon partit dels nostres nois que van anar gairebé sempre per davant, i de fet van tenir gairebé guanyat, aquest partit contra un gran rival. La Salle Bonanova era un equip gran físicament, basat en una dura defensa 5:1 i que feia circular amb molt criteri la pilota en atac. Però davant, els nostres nois van sortir amb una dosi d'il·lusió i motivació que els feia jugar amb més intensitat que el rival; tothom treballava en defensa, dificultant la circulació de pilota rival, i en atac s'elaboraven bones accions col·lectives que acabaven en clares accions de gol. D'aquesta forma s'arribava al minut 15 amb un clar 5 - 8 i possessió de pilota, però els nervis finals ens van jugar una mala passada i La Salle Bonanova va aconseguir empatar el partit a 9 gols en els últims instants.

CH SANT LLORENÇ "A" 17 - 6 LA SALLE MONTCADA

A la segona va anar la vençuda; aquesta vegada sí els nostres nois van dominar el partit de principi a final, sense donar cap opció al rival i jugant amb serenor tots els minuts. La defensa va treballar de forma molt correcte i en atac, ràpides transicions i bones penetracions a la defensa 3:3 de La Salle permetien anotar amb relativa facilitat. Finalment va arribar una il·lusionant victòria al Palau.

CH CERDANYOLA "A" 11 - 8 CH SANT LLORENÇ "A"

En l'última jornada ens enfrontàvem al rival més fort del grup, el CH Cerdanyola "A", que venia de guanyar amb solvència tots els seus partits anteriors. Novament aquest era un equip amb molta presència física que es basava en una tancada defensa 5:1 i ràpides sortides al contraatac. A l'inici del partit el Cerdanyola va sortir decidit a pel partit, i ràpidament va agafar una distància de 2 gols; a partir d'aquest moment els nostres nois no es van arrugar i van mantindre el pols durant tot el partit, donant guerra a un molt bon equip. Finalment una derrota per només 3 gols que va deixar bones sensacions.

L'equip va finalitzar aquesta Primera Fase en segon lloc empatat amb La Salle Bonanova. Desgraciadament només 2 gols en el gol averatge general posaven per davant als barcelonins en la classificació final, fet que va impedir als nostres disputar la Fase Final.

Malgrat això, es va complir l'objectiu més important: els nois van poder gaudir d'una experiència única i s'ho van passar d'allò més bé, a la vegada que va suposar una jornada de germanor entre tots els integrants (jugadors, cos tècnic i familiars) de l'equip.

bottom of page